![Brioches de remolacha Brioches de remolacha](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d172e142ebc3a4c3f4e4c4540e0cf83f/Derivates/3b8b6bbd09d8a6bcdcb2e1f79920346d2000c58d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 220 g de remolacha cocida en trozos
- 100 g de agua
- 500 g de harina de trigo
- 2 huevo
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cucharadita levadura de panadería deshidratada - 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de leche
-
1
cucharada de semillas de nigella
of 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1057 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 266.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones Navideños
1 Std.
Smoothie de frambuesa y mango con cúrcuma
5 min
Espuma de fresas
5 min
Granola de coco y almendra
45 min
Galette de calabacín y tomate
1h 30min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 godz. 10 min
Masa de pan básica
1 Std.
Limonada
5 min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
Pan de chía y almendras con topping de aguacate
1 Std. 40 Min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min