Bagels sin gluten

Bagels sin gluten

4.2 11 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
6 unidades

Ingrediënten

  • 200 g de agua
  • 80 g de leche
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 15 g de jarabe de agave
  • 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal
  • 10 g de mantequilla
    10 g de aceite de oliva
  • 1 clara de huevo (reserve la yema)
  • 1 - 2 litros de agua
  • 1 cucharada de bicarbonato
  • 1 yema de huevo
  • 2 cucharadas de leche
  • 1 cucharada de semillas de amapola
  • 1 cucharada de semillas de sésamo

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 1460.5 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1427 kJ / 341 kcal
Vetten 4.1 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 64.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...