Compatibele versies
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sopa de cordero
- 1 cebolla en gajos
- ½ cabeza de ajos (cortada horizontalmente)
- 5 - 6 ramitas de tomillo fresco
- 400 g de huesos de cordero
- 100 g de zanahoria en 3-4 trozos
- 1 tallo de apio en 3-4 trozos
- 1 cucharada de sal
- 1200 g de agua
- hojas de laurel secas
Calabaza asada y raviolis
- 600 g de calabaza en trozos
- 3 pellizcos sal
- 2 - 3 pellizcos pimienta molida
- 300 g de harina de fuerza
- 3 huevos (M)
- 15 g de aceite de oliva
- 100 g de queso ricota
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- agua para hervir los raviolis
- tomillo fresco para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2013 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 563.3 mg
Alternatieve recepten
Minitartaletas de lemon pie
1 godz. 45 min
Bao buns de char siu con encurtido de zanahorias
4 godz.
Tortillas integrales y condimento para fajitas
1h
Pizza con mermelada picante de fresas, jamón y rúcula
1h
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1h 30min
Pizza con masa madre, cherrys y calabacín salteado
20 Std.
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min
Kétchup
1h
Masa de pasta fresca
1h
Soufflé de queso de cabra fresco
30min
Panqueques de manzana al ron
45min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min