Compatibele versies
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sopa de cordero
- 1 cebolla en gajos
- ½ cabeza de ajos (cortada horizontalmente)
- 5 - 6 ramitas de tomillo fresco
- 400 g de huesos de cordero
- 100 g de zanahoria en 3-4 trozos
- 1 tallo de apio en 3-4 trozos
- 1 cucharada de sal
- 1200 g de agua
- hojas de laurel secas
Calabaza asada y raviolis
- 600 g de calabaza en trozos
- 3 pellizcos sal
- 2 - 3 pellizcos pimienta molida
- 300 g de harina de fuerza
- 3 huevos (M)
- 15 g de aceite de oliva
- 100 g de queso ricota
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- agua para hervir los raviolis
- tomillo fresco para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2013 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 563.3 mg
Alternatieve recepten
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1h
Ñoquis de patata
50min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1h 20 min
Carne hilada tradicional taiwanesa
1h 40 min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2 godz.
Masa quebrada
5 Min
Puré de patata
50min
Masa de pasta fresca
1h
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20 min
Minitartaletas de lemon pie
1 godz. 45 min
Bechamel
15min