Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1 - 2
cucharadas de copos de quinoa
of 1 - 2 cucharadas de copos de avena (certificado sin gluten) - 100 g de pipas de girasol
- 125 g de nueces en mitades
- 125 g de avellanas
- 3 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 100 g de yogur natural
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de semillas de lino
-
1 - 2
cucharadas de copos de quinoa
of 1 - 2 cucharadas de copos de avena (certificada sin gluten)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 240.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1 Std. 50 Min
Queso vegano al horno con pipas de girasol
40 dk
Galletas de almendra con pepitas de chocolate
40 dk
Muffins de batata con nueces
1sa
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Trufas de avena y algarroba
15 min
Cake de plátano con algarroba
1 godz. 45 min
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1h 10min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 Std. 30 Min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min