Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1 - 2
cucharadas de copos de quinoa
of 1 - 2 cucharadas de copos de avena (certificado sin gluten) - 100 g de pipas de girasol
- 125 g de nueces en mitades
- 125 g de avellanas
- 3 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 100 g de yogur natural
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de semillas de lino
-
1 - 2
cucharadas de copos de quinoa
of 1 - 2 cucharadas de copos de avena (certificada sin gluten)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 240.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1óra
Bizcocho de té matcha y coco
50p
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Tarta crumble de frambuesas
1 Std. 30 Min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 Std. 30 Min
Panecillos de lino y chía
40 min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1óra 10p
Brownie de batata
1óra
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.