Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3676 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 177.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de molde con masa madre
16j 45 menit
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 Std.
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan de aceitunas con masa madre
17 Std. 45 Min