Pan rústico suizo (larga fermentación)

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 25u. 20min
2 unidades

Ingrediënten

Harina tostada
  • 100 g de harina de fuerza
Poolish
  • 150 g de agua a temperatura ambiente
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 150 g de harina de fuerza
Masa
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 270 g de agua fría
  • 50 g de harina integral
  • 200 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 27.5 g
Calorieën 3676 kJ / 878 kcal
Vetten 3 g
Vezels 10.4 g
Koolhydraten 177.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...