Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3676 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 177.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Panecillos de comino
30 min
Pan blanco
3h 10 min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Berry curd (Espesar)
20 min
Pan a la plancha, brocheta de cordero lechal con verduras y salsa de queso
9 Std. 15 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan payés con masa madre
16h