Pan rústico suizo (larga fermentación)
TM6 TM5 TM31

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

Harina tostada

  • 100 g de harina de fuerza

Poolish

  • 150 g de agua a temperatura ambiente
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 150 g de harina de fuerza

Masa

  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 270 g de agua fría
  • 50 g de harina integral
  • 200 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)

Voeding
per 1 unidad
Calorieën
3676 kJ / 878 kcal
Eiwitten
27.5 g
Koolhydraten
177.5 g
Vetten
3 g
Vezels
10.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten