Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 300 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 200 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de trigo
- 10 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4410 kJ / 1054 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 212.5 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 2379.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan greñado art
3u. 30min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan Venecia
17h 10min
Pan payés con masa madre
16h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Masa madre de trigo
96 Std.