Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 300 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 200 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de trigo
- 10 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4410 kJ / 1054 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 212.5 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 2379.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min