Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 30 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Arándanos y calabaza
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 430 g de agua
- 180 g de pulpa de calabaza en trozos
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 170 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 20 g de miel
- 2 ½ cucharaditas de sal (15 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 6036 kJ / 1442 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 296.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 3010.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Desayuno: Pan de zanahoria. Trufas de nuez y zanahoria. Batido de plátano y yogur
3 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Pan Venecia
17h 10min
Pan de leche (sin huevo y sin lactosa)
2h 20min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min