Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de verduras variadas (apio, zanahoria, puerro, etc.) en trozos de 2-3 cm
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de tomate concentrado
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (perejil, romero, tomillo, etc.)
- 100 g de sal gorda
- 30 g de vino tinto
- 300 g de carne picada de ternera
- 1 hoja de laurel seca
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 1982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Queso fresco
16h 30min
Queso cremoso
15h
Concentrado de caldo de verduras
45min
Kétchup
1h
Caldo de carne (Cocción lenta)
3u. 50min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Granizado Spritz
5h 15min
Pan bao
2 godz. 25 min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50 min
Concentrado de caldo de carne
45min
Dientes de ajo (Pelar)
5 min