Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 230 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de aceite de oliva
- 1 huevo
- 50 g de azúcar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
Relleno
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 30 g de vino blanco
- 200 g de queso cremoso
- 150 g de queso rallado (preferiblemente mozzarella)
- 100 g de jamón curado en dados
- 1 cucharadita de hierbas aromáticas secas variadas
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 875.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30min
Pechugas de pollo pizzaiola con puré de patata
1h
Pastel de carne oriental
1h
Buñuelos de bacalao y patatas
30min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45min
Bizcocho al caramelo
3h
Brioche rápido
1h 50 min
Lasaña 3.0
1h 30min
Pan de Viena con chorizo
45min