Pan de croissant

Pan de croissant

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 6u. 30min
12 rebanadas

Ingrediënten

Masa previa
  • 100 g de leche entera
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 rebanada

Natrium 176.4 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1682 kJ / 402 kcal
Vetten 25.2 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 15.3 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...