Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 176.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Naranjas confitadas
9 Std. 20 Min
Tarta de queso con Baklava
3h 30min
Trufas crocanti
2h 30min
Bocata de rosbif
24h 30min
Mantequilla de tomate
10min
Jalea de manzana
4h
Focaccia art
1h 15min
Galletas sándwich de tiramisú
1h
Tortitas japonesas
30min
Galletas de caramelo
40min
Brioche rápido
1h 50 min
Tortitas americanas esponjosas
30min