Pan de croissant
TM6 TM5

Pan de croissant

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Masa previa

  • 100 g de leche entera
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza

Masa de brioche con masa madre

  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos

Hojaldrado

  • 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría

Voeding
per 1 rebanada
Calorieën
1682 kJ / 402 kcal
Eiwitten
6.7 g
Koolhydraten
38 g
Vetten
25.2 g
Verzadigd vet
15.3 g
Vezels
1.4 g
Natrium
176.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten