Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón recién exprimido
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de vinagre
Bizcocho de chocolate blanco y caramelo
- 80 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de mantequilla en trozos
- 120 g de azúcar
- 2 huevos
- 150 g de harina de repostería
- 2 - 4 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 23.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie con caramelo
1h 20min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6 godz. 15 min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
15min
Mousse de chocolate y caramelo salado
1h 45min
Cheesecake de mousse de chocolate
1h 30min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10min
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14h
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3h
Tiramisú de caramelo
3h 30min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min