Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 90 g de jarabe de arce
- 80 g de mantequilla en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita sal
- 1060 g de agua
- 2 cucharaditas de zumo de limón
- 1 cucharada de vinagre
Mousse de chocolate
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 4 huevos
- 1 - 2 pellizcos sal
Montaje
- 100 - 150 g de nata montada para decorar
- 30 g de virutas de chocolate para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2120 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavaroise de vainilla y fresa
4h 15min
Panna cotta de cerezas
3h 15min
Cóctel de arándanos con canapés de gambas
10min
Bizcocho con caramelo salado
1 godz. 30 min
Fresas con mousse de queso y chocolate blanco (Al vacío)
2h
Cuajada de quesitos con coulis de frambuesa
3h 15min
Mousse de crema de orujo
2h
Rolls con fresas
2h 50min
Café Dalgona bombón
10min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6h 15min
Cheesecakes al vapor
4h
Salsa de chocolate
10min