Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 90 g de jarabe de arce
- 80 g de mantequilla en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita sal
- 1060 g de agua
- 2 cucharaditas de zumo de limón
- 1 cucharada de vinagre
Mousse de chocolate
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 4 huevos
- 1 - 2 pellizcos sal
Montaje
- 100 - 150 g de nata montada para decorar
- 30 g de virutas de chocolate para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2120 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecakes con galleta caramelizada
4h 30min
Tartaletas de chocolate y frutos secos
1h 10 phút
Granizado Spritz
5h 15min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30 min
Helado de chocolate picante con sirope de whisky
14h 20min
Pink velvet cake
7h 20 min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24 Std.
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45min
Príncipe Alberto (Islas Canarias)
15 Min
Tarta de plátano y dulce de leche (Banoffee pie)
30 Min
Salsa de chocolate
10 Min
Brazo helado de chocolate
7 Std.