Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de tiramisú
- 80 g de azúcar
- 2 cucharadas rasas de café soluble
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de queso mascarpone
- 30 g de licor de almendra
Profiteroles
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 4 huevos
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 722 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 55.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano
3h
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30 min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 godz. 15 min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Crema pastelera
10min
Masa choux
2 Std.
Profiteroles
2 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Cannoli de dulce de leche, chocolate y nuez
40 Min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Tarta San Marcos
4ωρ.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h