
Apparaten en accessoires
Postre en capas de bizcochos al caramelo
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
12 raciones
Ingrediënten
Nata montada
-
de azúcar50 g
-
de nata (35% de grasa)500 g
-
de vainilla líquida1 chorrito
Crema pastelera
-
de leche500 g
-
de azúcar80 g
-
de vainilla líquida1 chorrito
-
de harina de repostería50 g
-
huevos2
Montaje
-
de leche150 g
-
de caramelo líquido50 g
-
bizcochos de soletilla30
-
de dulce de leche350 g
-
de nueces peladas troceadas30 - 40 g
Voeding per 1 ración
Calorieën
445 kcal /
1860 kJ
Eiwitten
8.9 g
Vetten
24.3 g
Koolhydraten
47.7 g
Vezels
0.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Tartas sin horno
13 recepten
Spanje
Spanje