Postre en capas de bizcochos al caramelo

Postre en capas de bizcochos al caramelo

4.8 60 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
12 raciones

Ingrediënten

Nata montada
  • 50 g de azúcar
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
Crema pastelera
  • 500 g de leche
  • 80 g de azúcar
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 50 g de harina de repostería
  • 2 huevos
Montaje
  • 150 g de leche
  • 50 g de caramelo líquido
  • 30 bizcochos de soletilla
  • 350 g de dulce de leche
  • 30 - 40 g de nueces peladas troceadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 8.9 g
Calorieën 1860 kJ / 445 kcal
Vetten 24.3 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 47.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...