Postre en capas de bizcochos al caramelo
TM31 TM5 TM6

Postre en capas de bizcochos al caramelo

4.7 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

Nata montada

  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 50 g de azúcar
  • 1 chorrito de vainilla líquida

Crema pastelera

  • 500 g de leche
  • 80 g de azúcar
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 50 g de harina de repostería
  • 2 huevos

Montaje

  • 150 g de leche
  • 50 g de caramelo líquido
  • 30 bizcochos de soletilla
  • 350 g de dulce de leche
  • 30 - 40 g de nueces peladas troceadas

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1860 kJ / 445 kcal
Eiwitten
8.9 g
Koolhydraten
47.7 g
Vetten
24.3 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten