Postre en capas de bizcochos al caramelo

Postre en capas de bizcochos al caramelo

4.7 55 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
12 raciones

Ingrediënten

Nata montada
  • de azúcar
    50 g
  • de nata (35% de grasa)
    500 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
Crema pastelera
  • de leche
    500 g
  • de azúcar
    80 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • de harina de repostería
    50 g
  • huevos
    2
Montaje
  • de leche
    150 g
  • de caramelo líquido
    50 g
  • bizcochos de soletilla
    30
  • de dulce de leche
    350 g
  • de nueces peladas troceadas
    30 - 40 g

Voeding per 1 ración

Calorieën 445 kcal / 1860 kJ
Eiwitten 8.9 g
Vetten 24.3 g
Koolhydraten 47.7 g
Vezels 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...