Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa

Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa

3.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
24 unidades

Ingrediënten

Gelatina de mermelada
  • 6 hojas de gelatina
  • 150 g de mermelada de frambuesas
  • 250 g de zumo de arándanos rojos
  • 1 cucharadita de agaragar (3 g)
Plancha de bizcocho genovés
  • 4 huevos
  • 120 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
Merengue de mermelada y montaje
  • 100 g de mermelada de frambuesas
  • 60 g de azúcar
  • 40 g de agua
  • 2 claras de huevo
  • 2 - 3 gotas de colorante rojo (optioneel)
  • 24 frambuesas

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 52.9 mg
Eiwitten 2.2 g
Calorieën 387 kJ / 92 kcal
Vetten 1.2 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 18.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...