Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcochos de soletilla
- 100 g de harina de repostería
- 25 g de maicena
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 120 g de azúcar glas
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Mousse de chocolate blanco
- 3 hojas de gelatina
- 60 g de azúcar
- 220 g de chocolate blanco para postres
- 40 g de mantequilla
- 120 g de leche
- 4 yemas de huevo
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 70 g de agua
- 50 g de ron dorado (optioneel)
Montaje y decoración
- 200 g de mango maduro en trozos
- 2 - 3 albaricoques frescos en cuartos
- 1 melocotón en trozos
- 1 kiwi
- 10 hojas de menta fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1695 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartaletas de almendra con crema de naranja
2h
Tarta de limón y merengue
2 godz. 10 min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Vasitos de crumble de chocolate y chile, reducción de frutos rojos y nata
4 Std. 10 Min
Cheesecake de albaricoques y frambuesas
5h 30min
Tarta Dobos
2h 40 min
Tiramisú de caramelo
3h 30 min
Profiteroles de tiramisú
4h
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3 godz.