Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 50 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 vaina de vainilla
Bombas
- 50 g de azúcar
- 1 tira de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 tira de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 85 g de leche
- 55 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de levadura prensada fresca
- 180 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de repostería
- 45 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 500 g de aceite de girasol
Caramelización
- 2070 g de agua
- 250 g de azúcar
- 1 cucharada de glucosa
- 1 - 2 chorritos de vinagre
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2835 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 106.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 333.7 mg
Alternatieve recepten
Hojaldres de almendra
30min
Tableta de chocolate con leche y frutos secos
6h 10 min
Masa choux
2h
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1 Std. 30 Min
Bambas Boston cream
2h
Milhojas de chocolate y caramelo
2h
Pizza César
1h 40min
Freakshake de chocolate
20 Min
Cupcake bola de nieve
14h
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Fantasmas de merengue
4h
Crema pastelera (Espesar)
15 Min