Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de rosquillas hojaldrada
- 150 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 340 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- harina de fuerza
- 200 g de mantequilla fría en un bloque
Salsa de toffelate
- 250 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (a ser posible en un solo trozo)
- 75 - 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharada de vinagre para el prelavado
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 40 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado
- 40 g de harina de repostería
- 2 huevos
Terminación y decoración
- 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2537 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 115.3 mg
Alternatieve recepten
Red velvet cupcakes
1h
Cake pops de Navidad
6h
Roscón tres chocolates
4h 15 min
Bollitos de pan con queso y pesto
1h 15 min
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2 Std.
Crema pastelera
10 min
Roscón de rosas
4h
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Muffins tres chocolates
40 min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15 min
Nata de trufa
8h 15min
Nata montada
10 min