Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de rosquillas hojaldrada
- 150 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 340 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- harina de fuerza
- 200 g de mantequilla fría en un bloque
Salsa de toffelate
- 250 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (a ser posible en un solo trozo)
- 75 - 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharada de vinagre para el prelavado
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 40 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado
- 40 g de harina de repostería
- 2 huevos
Terminación y decoración
- 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2537 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 115.3 mg
Alternatieve recepten
El brioche de Paco Torreblanca
9 Std.
Brioche con crumble (Challahs)
1h 30min
Tarta Thermomix® gravedad zero
5 Std. 30 Min
Melindres (Galicia)
1h
Crema pastelera
10min
Masa básica de pizza
1h
Brioche
8 Std.
Nata montada
10min
Tiramisú
5h 20 min
Pan de leche
2h 20min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min