Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 yemas
- 30 g de licor de anís
- 30 g de mantequilla fundida
- 160 g de harina de repostería
- 50 g de agua
- 150 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 311 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1h 15 min
Trenza de leche
2h 30 min
Rollo suizo relleno de melocotón
1 Std. 30 Min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5u.
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Crema pastelera
10 min
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4 Std.
Orejas de carnaval
30 min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Tarta San Marcos
4 Std.
Brazo de gitano
3h