Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Masa
- 150 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 30 g de azúcar
- 140 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla
Montaje y horneado
- 1 huevo batido
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 40 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 88.5 mg
Alternatieve recepten
Triángulos de chocolate
4h 30min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10 min
Magdalenas de nata
1h
Carolinas
50 min
Minirroscón de Reyes
3h
Cookies con caramelos, chocolate y escamas de sal
30 min
Orejas de carnaval
30 min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Pastas de té rizadas
40 min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15 min
Galletas danesas
35 min
Petisús (éclairs)
1h 50 min