Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pignons de pin
- 200 g de concombre, coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 20 g de branche de céleri, coupée en morceaux
- 2 brin de romarin frais, équeutés
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de raisins secs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 200 g de boulgour
- 1000 g d'eau
- 500 g de courge butternut, coupée en cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 622.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Gratin de pâtes à la provençale
1h 15min
Légumes aux haricots verts
30min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Tagliatelle maison aux légumes et curry vert, sauce coco
1h 30min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1h 30min
Salade bulgare chopska
15min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55min
Quiche aux épinards et feta
1h 20min
Riz fondant aux légumes
25 Min
Tajine végétarien
35min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30min