
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pignons de pin
- 200 g de concombre coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge coupé en morceaux
- 100 g d'oignon coupé en morceaux
- 50 g de carotte coupée en morceaux
- 20 g de branche de céleri coupée en morceaux
- 2 brin de romarin frais équeutés
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de raisins secs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 200 g de boulgour
- 1000 g d'eau
- 500 g de courge butternut coupée en cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454.8 kcal / 1902.6 kJ
- Eiwitten
- 10 g
- Vetten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Natrium
- 622.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cari légumes au massalé
40 min
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30 min
Salade de lentilles aux raisins, figues, potimarron et mozzarella aux herbes
1 h
Salade de haricots cannellini
10 min
Quinoa aux légumes verts, tomates cerise et chèvre
40 min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55 min
Salade d'aubergines et poivrons
35 min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Gratin de pâtes à la provençale
1 h 15 min
Quiche aux épinards et feta
1 h 20 min
Riz fondant aux légumes
25 min