Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pignons de pin
- 200 g de concombre, coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 20 g de branche de céleri, coupée en morceaux
- 2 brin de romarin frais, équeutés
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de raisins secs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 200 g de boulgour
- 1000 g d'eau
- 500 g de courge butternut, coupée en cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 622.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colombo de légumes
1h 5min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Quinoa aux légumes verts, tomates cerise et chèvre
40 min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1 Std. 20 Min
Salade d'aubergines et poivrons
35min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1h 30min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Paëlla veggie
50min
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Aubergines roulées à la ricotta
1h 30min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min