Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pignons de pin
- 200 g de concombre, coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 20 g de branche de céleri, coupée en morceaux
- 2 brin de romarin frais, équeutés
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de raisins secs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 200 g de boulgour
- 1000 g d'eau
- 500 g de courge butternut, coupée en cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 622.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
La salade de Jennifer Aniston
30 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1 Std. 20 Min
Bowl de lentilles et légumes verts
40 Min
Crumble de légumes au parmesan
1u.
Bouchées de poulet aux herbes, salade de carottes à la feta
55 min
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 Min
Chakchouka à l'avocat
25 min
Frittata de courgettes et ricotta
40 Min