Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de tomates cerise, coupées en deux
- 150 g de roquette
- 2 avocats en dés (1-2 cm)
- 1 poivron rouge en dés (1-2 cm)
- 300 g de haricots blancs cuits, Type Cannellini
- 100 g d'oignons rouges, coupées en deux
- 2 brins de persil frais
- 60 g d'huile d'olive
- 50 g de vinaigre de vin rouge
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir fraîchement moulu
- 20 g de pignons de pin grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2115.8 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 699 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettes à l'ail, tomate et feta
25min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20min
Salade de thon, haricots et avocat
20min
Bouchées de poulet aux herbes, salade de carottes à la feta
55 min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Salade thaïe aux cacahuètes
40min
La salade de Jennifer Aniston
30min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25min
Salade de courgette, riz et thon
25min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min