Apparaten en accessoires
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
1477 kJ /
354 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Amandelmelk
10min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Linzensoep met spinazie
50min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min