Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g volkoren brood, in stukken gesneden
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 30 g rauwe cashewnoten
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
of 1 volle tl groentebouillonpasta - 100 g rode split linzen, gespoeld
- 500 g water
- 1 teentje knoflook
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 150 g paddenstoel, bruin, vers, gehalveerd
- 50 g zonnebloempitten
- 15 g Worcestershire saus
- 1 el lijnzaad, gemalen, gemengd met 3 eetlepels water
- ½ tl peterselie, gedroogd
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- ¼ tl tijm, gedroogd
- salade bladeren, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1477 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35 min
Linzensoep met spinazie
50min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Aardappelsoep met curry
35 min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Brak ocen
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
Brak ocen
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Vegetarische bonenburger
1h 20min