Apparaten en accessoires
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
1477 kJ /
354 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nessuna valutazione
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Green Godess Salade
20min
Aziatische komkommersalade
Nessuna valutazione
Pompoen baba ganoush
35min
Rauwe chocolade bietencake
Nessuna valutazione
Iers sodabrood
Nessuna valutazione
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Linzenbrood
1h 55min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Kweeperentaart
50min