Apparaten en accessoires
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
1477 kJ /
354 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Green Godess Salade
20 min
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Pompoen baba ganoush
35 min
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Iers sodabrood
Brak ocen
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Kweeperentaart
50 min