Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 220 g água morna
- 1 saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.)
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 1 ½ c. chá de sal
- 50 g cebola
- ½ ramo salsa
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 100 g cogumelos frescos
- 20 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de pasta de harissa
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 330.3 kJ / 78.9 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 149.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini cheesecakes vegan
4h 30min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1 Std. 30 Min
Tofu assado de lentilhas vermelhas
8 Std. 30 Min
Bolonhesa de lentilhas com salame no forno
1 Std. 10 Min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1 Std. 5 Min
Pastéis de batata com cogumelos
1h
Tikka masala de couve-flor
30min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Quiche de abóbora e sobras de legumes
2 Std.
Empadas de legumes com queijo
1h