Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo pecorino
- 500 g água
- 150 g espinafres baby
- 60 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 150 g cogumelos frescos cortados em pedaços
- 375 g bebida vegetal
- 50 g farinha
- ½ c. chá de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- 5 gemas de ovo biológico
- 125 g queijo mozarela de búfala
- 5 claras de ovo biológico
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1211.1 kJ / 289.5 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 719.7 mg
Alternatieve recepten
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1 Std. 45 Min
Trigo sarraceno com cogumelos
25 min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1 Std. 30 Min
Muffins de milho e cheddar sem glutén
45 min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 Std.
Guisado de cevada com vegetais
35 min
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1 godz. 40 min
Tarte de farinha de grão e cebola roxa com salada morna
1 godz. 5 min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1 Std. 20 Min
Rolo vegetariano
1 Std. 50 Min
Soufflé de espinafres e espargos
1 Std. 30 Min
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1 godz. 15 min