Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g beringela cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 400 g batata cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 100 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 20 g polpa de tomate
-
600
g carne de vaca picada
of 600 g carne de borrego picada - 150 g água
- 500 g tomate s/ casca, cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 1 folha de louro
- 1 tomate cortado em fatias
-
1
pimento verde cortado em tiras
of 1 malagueta verde grande, cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1665.3 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 860.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de peru
1sa 55 dk
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1 Std.
Frango Tikka Masala com massa
45 Min
Rolo de carne com maçã e molho de pimenta
1 Std.
Arroz mexicano com Pulled Pork
45 Min
Cholent de carne com legumes de inverno
4 Std. 30 Min
Frango marroquino com cuscuz
45 Min
Crepes de frango com molho de iogurte
45 Min
Quiche de espinafres com base de polenta
1 Std. 10 Min
Frango marroquino
30 Min
Gratinado italiano de carne picada e couve-flor
1 Std.