Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baba ghanoush
- 1 beringela (300 g aprox.)
- 50 g sementes de sésamo
- 20 g salsa
- 2 dentes de alho
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 c. chá de sal
Pão pita
- 240 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Borrego
- ½ c. chá de cominhos
- 1 c. chá de sementes de coentros
- ½ c. chá de paprika
- 35 g azeite
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 500 g carne de borrego s/ osso cortada em cubos pequenos
- 50 g vinho branco
- 250 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ malagueta cortada em rodelas
- Coentros, só as folhas q.b. p/ servir
- 1 lima, só o sumo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 930 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chapatti
1h 30min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4 Std. 20 Min
Dal makhani - Lentilhas com manteiga
8h 50min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Empanada caprese com molho de manjericão
1h 30min
Caril de lentilhas
40 Min
Falafel com húmus de beterraba
20min
Panquecas de grão
20min
Pão naan
1 Std.
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3h 25min
Húmus
10 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min