Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pés de salsa
- 50 g cebola
- 200 g cenoura cortada em rodelas (5 mm aprox.)
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 100 g ervilhas congeladas
- 100 g feijão-verde redondo congelado cortado em pedaços
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g água
- 250 g massa tipo tortellini (ver dica)
- 10 g folhas de manjericão
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1394.1 kJ / 333.2 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 592.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1h 10min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30 min
Rolos de crepes gratinados
45 Min
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1 Std. 45 Min
Sopa de grão e linguiça
25 Min
Esparregado com polenta frita
2 Std. 30 Min
Omelete proteica
30 min
Minestrone
2h 50min
Sopa de vegetais com peru
40 Min
Folar doce
2 Std.
Pasta de tomate mediterrânica
15 min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 min