Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to taste
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh baby spinach, plus extra for serving
- ½ tsp lemon juice
- 3 pinches ground black pepper
- 150 g crème fraîche
- 300 g courgettes, diced (1 cm)
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 100 g smoked salmon, thinly sliced, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 273 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 Std. 10 Min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Mushroom Risotto
30min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Asparagus Risotto
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Pasta alla Norma
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min