Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to taste
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh baby spinach, plus extra for serving
- ½ tsp lemon juice
- 3 pinches ground black pepper
- 150 g crème fraîche
- 300 g courgettes, diced (1 cm)
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 100 g smoked salmon, thinly sliced, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 273 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1h
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Courgette and Feta Risotto
30min
Porcini Mushroom Risotto
35 min