Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to taste
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh baby spinach, plus extra for serving
- ½ tsp lemon juice
- 3 pinches ground black pepper
- 150 g crème fraîche
- 300 g courgettes, diced (1 cm)
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 100 g smoked salmon, thinly sliced, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 273 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
Geen beoordelingen
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min