Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread

Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 slices

Ingrediënten

  • water
    240 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    400 g
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • fine sea salt plus 1-2 pinches to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh baby spinach plus extra for serving
    100 g
  • lemon juice
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • crème fraîche
    150 g
  • courgettes diced (1 cm)
    300 g
  • cherry tomatoes halved
    300 g
  • smoked salmon (optioneel) thinly sliced, for serving
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 273 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1552 kJ / 371 kcal
Vetten 16.5 g
Vezels 8.3 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 53.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...