Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min
Risotto aux asperges
35min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2h 20min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto aux asperges
45 Min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto aux asperges et au safran
35min