Risotto printanier

Risotto printanier

4.5 66 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 630 g de bouillon de légumes
  • 12 asperges têtes et queues séparées
  • 75 g de petits pois frais
  • 2 échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 80 g de vin blanc sec
  • 3 branches de thym frais effeuillées
  • 60 g de crème liquide entière
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 8 brins de ciboulette fraîche ciselés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 1975 kJ / 471 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 56 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...