Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges et au safran
35min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto aux asperges
45 dk
Soupe de potimarron et compotée d'oignons
45 dk
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 dk
Risotto aux asperges
35min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1sa 20 dk
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Polenta crémeuse aux épinards
35min