Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Risotto aux asperges
35min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1 Std. 25 Min
Risotto aux asperges
45min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Risotto courgette et bacon
35min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min