Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g amêndoa crua
- 80 g cebola
- 30 g azeite
-
70
g sumo de laranja
of 70 g sumo de laranja sanguínea - ¼ c. chá de canela em pó
- 2 c. chá de garam masala
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de curcuma em pó
- 30 g xarope de agave
- 50 g vinagre de vinho branco
- 60 g arandos secos (cranberries)
- 15 g coentros só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 250 g cevada perolada
- 1000 g água
-
3 - 4
laranjas s/ casca cortadas em fatias (5 mm aprox.)
of 3 - 4 laranjas sanguíneas s/ casca cortadas em fatias (5 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86.7 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 1187.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas de aveia com tomate e manjericão
20min
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Queijo de forno com sementes de girassol vegan
40min
Tofu e couve-flor com sésamo
45min
Manteiga vegan
2 godz.
Arroz integral vegetariano
40min
Húmus de aproveitamento de legumes
10 dk
Cevada com ratatouille
40min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Crepe de grão com húmus de azeitona e granola salgada de curcuma
55 dk
Quinoa
30min
Arroz integral
55 dk