Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ovos
- 1 dente de alho
- 20 g azeite
- 200 g espargos arranjados e partidos em pedaços (separe as cabeças)
- ¼ c. chá de sal
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 15 g mostarda
- 50 g vinho branco
-
100
g natas
of 100 g natas de soja - Manteiga q.b. p/untar
- 6 ovos
- 15 g cebolinho picado p/ guarnecer
Cevadinha
- 90 g azeite
- 1 lima (raspa e sumo)
- 10 g manjericão
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g sultanas
- 80 g tomate-cereja, cortado em metades
- 50 g ervilhas descongeladas
- 80 g chalota cortada em quartos
- 150 g cebola roxa cortada em lâminas
- 100 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 750 g água
- 250 g cevada perolada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2123.3 kJ / 507.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 604.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de millet com frango
35 min
Caril Massaman de beringela vegan
50 min
Trigo sarraceno com cogumelos
25 min
Massa de tomate seco e tempeh
30 min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1 godz. 5 min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1 Std. 20 Min
Crumble de amêndoa com legumes
1 Std.
Massa gratinada com almôndegas e molho de queijo vegan
1 Std. 30 Min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40 min
Cevada com ratatouille
40 min
Fajitas de tofu e vegetais
25 min
Salada de quinoa com tofu
55min