Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 65 g farinha tipo 65
- 130 g flocos de aveia grossos
- 80 g manteiga
- 10 g coentros
- 10 g salsa
- 5 g aneto
- 60 g amêndoa c/ pele
- 30 g sementes de abóbora
- 30 g sementes de girassol
Legumes
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g brócolos, só os floretes
- 200 g ervilhas frescas
- 150 g ervilhas de quebrar
- 150 g curgete cortada em lâminas finas
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g espinafres baby
- 20 g manjericão
Molho
- 50 g queijo Emmental
- 400 g leite
- 40 g farinha tipo 65
- 20 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1542 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 Min
Cuscuz de couve-flor com tofu
8sa
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Salada de arroz preto com morango e feta
40 dk
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1sa
Lentilhas com salmão em lascas
35 dk
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Bolo salgado com curgete
45 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1sa
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 Min
Penne com beringela no forno
50 Min
Bolonhesa vegan
40 dk