Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 2 couves kale cortadas em fatias (1 cm aprox.)
- 320 g massa curta, seca
- 40 g queijo parmesão
- 1 dente de alho
- 10 g salva fresca, só as folhas
- 60 g cebola
- 30 g azeite, mais 1 c. de sopa p/ temperar
- 60 g queijo-creme
- 1 - 2 pitadas de sal
- 2 - 4 pitadas de pimenta preta
- 20 g pinhão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 82.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 858.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55 dk
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Salada de espinafres, grão-de-bico e couve-flor
40min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1 godz. 30 min
Salada de espargos e lentilhas
1h
Salada de quinoa com tofu
55 dk
Cuscuz de couve-flor com tofu
8ωρ.
Salada de bulgur, feijão e atum
45min