Filetes de peixe em papelote com pak-choi

Filetes de peixe em papelote com pak-choi

3.7 6 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 doses

Ingrediënten

  • espelta
    200 g
  • alho
    1 dente de
  • gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
    2 cm
  • mel
    1 c. sopa de
  • sal
    1 c. chá de
  • sumo de lima (½ unid. aprox.)
    30 g
  • molho de soja
    30 g
  • água mais q.b. p/ demolhar
    400 g
  • azeite
    10 g
  • filetes de peixe s/ pele (dourada, robalo, bacalhau, pescada, truta, etc.) cortados em 4 partes (150-200 g cada aprox.)
    600 - 800 g
  • couve pak-choi cortada em pedaços (4 cm aprox.)
    200 g
  • coentros só as folhas
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1113.6 mg
Eiwitten 39.3 g
Calorieën 1566.2 kJ / 374.3 kcal
Vetten 6.9 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 43.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...