Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g espelta
- 1 dente de alho
- 2 cm gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 1 c. sopa de mel
- 1 c. chá de sal
- 30 g sumo de lima (½ unid. aprox.)
- 30 g molho de soja
- 400 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 10 g azeite
- 600 - 800 g filetes de peixe s/ pele (dourada, robalo, bacalhau, pescada, truta, etc.) cortados em 4 partes (150-200 g cada aprox.)
- 200 g couve pak-choi cortada em pedaços (4 cm aprox.)
- 10 g coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1113.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1 Std. 15 Min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1hod.
Salmão com tomate e molho amarelo
1hod.
Peixe a vapor de saquê com arroz preto e brócolos
55min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Caril de borrego com grão-de-bico e couve kale
16h 50min
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4h
Peixe agridoce com arroz
1h 5min
Salmão com funcho e salada de maçã
1u. 20min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Caril de peixe
35 Min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min