Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g espelta
- 1 dente de alho
- 2 cm gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 1 c. sopa de mel
- 1 c. chá de sal
- 30 g sumo de lima (½ unid. aprox.)
- 30 g molho de soja
- 400 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 10 g azeite
- 600 - 800 g filetes de peixe s/ pele (dourada, robalo, bacalhau, pescada, truta, etc.) cortados em 4 partes (150-200 g cada aprox.)
- 200 g couve pak-choi cortada em pedaços (4 cm aprox.)
- 10 g coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1113.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 godz. 20 min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 godz. 10 min
Bavaroise de beterraba com salmão fumado
Keine Bewertungen
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 godz. 30 min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2u. 50min
Robalo a vapor com molho de lima
35 min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40 min
Sopa fria de pêssego com lulas
1 godz. 5 min
Empadão de peru com batata-doce
1 godz. 50 min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 min
Pescada com molho de tomate fresco
35 min