Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 100 g sobras de pão, partido em pedaços
- 4 dentes de alho
- 10 g coentros
- 60 g azeite
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
- ½ malagueta vermelha fresca
- 100 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 40 g manjericão (ver dica)
- 1 limão (raspa e sumo)
- 4 postas de bacalhau demolhado
- 1 pitada de pimenta
Batata-doce
- 30 g azeite
- 3 dentes de alho
- 1 ramo de alecrim, só as folhas
- 600 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 20 g molho de soja
- 100 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3188.3 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 64.2 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 6310.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de legumes com alecrim
45 min
Bife com risoto de cogumelos
40 min
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 min
Salmão no forno com tomate seco
30 min
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30 min
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30 min
Salmão com sésamo e creme de ervilhas
1 godz.
Crumble de amêndoa com legumes
1 godz.
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 Min
Curgete à Parmegiana
45 min
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30 min