Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 240 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Creme de abóbora
- 500 g água
- 400 g abóbora cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 1 pitada de alho em pó
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g azeite
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar
-
200
g queijo scamorza cortado em fatias (4-5 mm aprox.)
of 200 g queijo fumado cortado em fatias (4-5 mm aprox.) - 60 g bacon fatiado (cozinhado)
- 25 g queijo parmesão em lascas
- 10 g vinagre balsâmico
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1473.3 kJ / 352.1 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 396.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9h 20min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1u.
Guisado de peru com couve
40min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Gelado de chocolate com piripíri e xarope de whisky
Geen beoordelingen
Pão recheado com ovo e tomate seco
1h 30min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Geen beoordelingen
Crumble de amêndoa com legumes
1u.
Bowl de salmão e arroz
30min
Crepes cor-de-rosa com húmus de grão e amêndoa
35 min
Caril de feijão-preto
35 min