Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 240 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Creme de abóbora
- 500 g água
- 400 g abóbora cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 1 pitada de alho em pó
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g azeite
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar
-
200
g queijo scamorza cortado em fatias (4-5 mm aprox.)
of 200 g queijo fumado cortado em fatias (4-5 mm aprox.) - 60 g bacon fatiado (cozinhado)
- 25 g queijo parmesão em lascas
- 10 g vinagre balsâmico
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1473.3 kJ / 352.1 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 396.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uma massa duas utilizações
45min
Omelete proteica
30min
Empadão enrolado
1h 30min
Caldo de galinha rico em colagénio
12u. 10min
Salada de batata com vinagrete de ervas - TM6
45min
Salada de couve e frango vietnamita - TM5
Geen beoordelingen
Manteiga de coco
20 Min
Pastéis de batata com cogumelos
1h
Tabuleiro de legumes
2h
Brownies sem glúten
30min
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1h 15 min
Sopa de vegetais com peru
40 Min