Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cevada perolada
- 80 g noz
- 800 g água, mais q.b. p/ demolhar
- ½ c. chá de caldo de legumes caseiro
- 400 g peito de frango (2 unid. aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 30 g mostarda
- 360 g iogurte natural
- 15 g azeite
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 300 g maçã Royal Gala s/ caroço cortada em pedaços
- 80 g agrião
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1375 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de quinoa com feijão-preto
20 min
Tabule com bulgur
30 min
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30 min
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2h
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Cevada com ratatouille
40 min
Salada grega de espelta
30 min
Salada de quinoa e manga
1 godz.
Salada de quinoa colorida
50 min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 min
Salada de quinoa, feijão e queijo de cabra
15 Min
Salada de bulgur com romã
50 min