Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cevada perolada
- 80 g noz
- 800 g água, mais q.b. p/ demolhar
- ½ c. chá de caldo de legumes caseiro
- 400 g peito de frango (2 unid. aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 30 g mostarda
- 360 g iogurte natural
- 15 g azeite
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 300 g maçã Royal Gala s/ caroço cortada em pedaços
- 80 g agrião
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1375 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de trigo-sarraceno com salmão e romã
35p
Salada de quinoa e manga
1h
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Salada de quinoa com bimis e molho tahini
25p
Tabule com bulgur
30p
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30p
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30p
Caril de legumes com bulgur
55 min
Salada fresca de arroz integral
1h
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Salada de frango com quinoa, morangos e molho pesto
30p
Salada de bulgur, feijão e atum
45 min