Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cevada perolada
- 10 g aneto
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 80 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm aprox.)
- 150 g batata cortada em pedaços
- 20 g azeite
- 500 g água
- ¾ - 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 120 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1580.1 kJ / 377.7 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 1119.1 mg
Alternatieve recepten
Soufflé de espinafres e cogumelos
1h 20 min
Caril Massaman de beringela vegan
50 min
Trigo sarraceno com cogumelos
25p
Feijão com legumes no forno
30p
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35p
Cozido de tofu
30p
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1h
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6hod.
Estufado de beringela picante
30p
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1h 30min
Tikka masala de couve-flor
30p