Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cevada perolada
- 10 g aneto
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 80 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm aprox.)
- 150 g batata cortada em pedaços
- 20 g azeite
- 500 g água
- ¾ - 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 120 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1580.1 kJ / 377.7 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 1119.1 mg
Alternatieve recepten
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3h 25 min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1h 35min
Cheeseburgers vegan
10 Std.
Caril Massaman de beringela vegan
50 Min
Trigo sarraceno com cogumelos
25 Min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45 Min
Pão de grão-de-bico e trigo sarraceno sem glúten
45 Min
Hambúrgueres de noz e feijão
1h 45min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3h
Tacos de lentilhas com molho especial
4 Std. 30 Min
Panquecas de grão
20 Min
Risoto de beterraba
30 Min