Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cevada perolada
- 10 g aneto
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 80 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm aprox.)
- 150 g batata cortada em pedaços
- 20 g azeite
- 500 g água
- ¾ - 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 120 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1580.1 kJ / 377.7 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 1119.1 mg
Alternatieve recepten
Quinoa
30 Min
Tofu mexido
25 Min
Cevadinha com legumes de primavera e ovos cocote
1 Std. 30 Min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55 min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 Std.
Salada quente de bulgur com abóbora
50 Min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55 min
Trigo sarraceno com cogumelos
25 Min
Tarte de farinha de grão e cebola roxa com salada morna
1h 5 min
Salada de quinoa com tofu
55 min
Arroz integral
55 min