Compatibele versies
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g pão de véspera cortado em pedaços
- 30 g sementes de sésamo
- ½ c. chá de caril em pó
- 1 dente de alho
- 20 g alcaparras em conserva escorridas
- 20 g manjericão, só as folhas
- 20 g salsa, só as folhas
- 80 g sumo de laranja
- 60 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 300 g couve roxa cortada em pedaços
- 150 g maçã s/ casca, cortada em pedaços
- 1 c. chá cheia sementes de cominhos
- 10 g mel
- ½ c. chá de canela em pó
- 30 g farinha integral
- 300 g queijo feta
- 1 ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2347.6 kJ / 561.1 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 40.1 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1848.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Rolo vegetariano
1h 50 min
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45min
Salada quente de bulgur com abóbora
50min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45min
Carpaccio de beterraba - TM6
20min
Massa de tomate seco e tempeh
30 min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40min
Estufado de beringela picante
30 min