Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g couve coração de boi cortada em pedaços pequenos
- 150 g couve roxa cortada em pedaços pequenos
- 150 g couve branca cortada em pedaços pequenos
- 800 g água, mais q.b. p/ escaldar
- 1 c. chá de sal
- 600 g ervilhas descongeladas
- 20 folhas de hortelã
- 10 g cebolinho
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 3 dentes de alho
- 60 g azeite
- 60 g alcaparras em conserva, escorridas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 628.4 kJ / 150.2 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 487.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 Min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
1 Std. 50 Min
Bolinhos de legumes indonésios (vegan) -TM6
Geen beoordelingen
Beringela assada com queijo de cabra - TM6
40 min
Sopa de batata com ovos e cogumelos salteados
40 min
Korma de couve-flor
2h 20min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35 Min
Ervilhas com hortelã
30 Min
Ramen vegetariano
1 godz. 30 min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40 min