Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g couve coração de boi cortada em pedaços pequenos
- 150 g couve roxa cortada em pedaços pequenos
- 150 g couve branca cortada em pedaços pequenos
- 800 g água, mais q.b. p/ escaldar
- 1 c. chá de sal
- 600 g ervilhas descongeladas
- 20 folhas de hortelã
- 10 g cebolinho
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 3 dentes de alho
- 60 g azeite
- 60 g alcaparras em conserva, escorridas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 628.4 kJ / 150.2 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 487.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de beringela
1 Std. 10 Min
Caril de feijão-preto
35 Min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40 Min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 Min
Legumes com arroz vietnamita
40 Min
Sopa goulash deluxe
2 Std.
Legumes salteados com molho de brócolos - TM5
30 Min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 Min
Salada de cuscuz com beringela
30 Min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45min