Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 30 g amendoim s/ sal crú
- 1 malagueta vermelha cortada em pedaços
- 30 g azeite, mais 2 c. de sopa p/ temperar
- 50 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 450 g água
- 500 g beringela cortada em cubos (1-2 cm aprox.)
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- 35 g amido de milho
- 150 g leite de coco
- 30 g pasta de caril Massaman tailandesa
- 20 g xarope de agave
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 250 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g feijão-verde redondo congelado
- 100 g cogumelos Paris cortados em metades
- Coentros q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 811.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilhas
2u. 20min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Gratinado de funcho vegan
1 Std. 25 Min
Estufado de amendoim africano
50min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Estufado de beringela picante
30min
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Tikka masala de couve-flor
30min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min