Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolinhos
- 200 g espinafres descongelados
- 70 g cebola
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 60 g manteiga
- 130 g leite
- 250 g pão branco cortado em cubos
- 150 g queijo mozarela cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 40 g farinha
- 3 ovos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
Molho de tomate
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 400 g tomate em pedaços
- 10 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de açúcar
- ½ c. chá de tomilho seco
- ½ c. chá de sal
- 100 g água
- 250 g tomate-cereja
- 1 c. chá cheia manjericão fresco, picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2760 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de feta e espinafres
40 min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 Std.
Tofu e couve-flor com sésamo
45 min
Rolos de lasanha com espinafres
1 Std.
Medalhões vegetarianos
1h 10min
Rolos de beringela com presunto
50 min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45 min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min
Estufado de beringela picante
30 min
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1 Std. 30 Min