Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 - 80 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 500 g água
- 4 ovos
- 300 g batata cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 300 g couve-flor, só os floretes (3 cm aprox.)
- 6 - 7 pés de aneto, fresco, mais q.b. p/ guarnecer
- 150 g iogurte natural s/ açúcar
- 30 g mostarda de Dijon
- 50 g maionese
- 1 - 2 c. chá de vinagre de vinho branco
- ½ c. chá de açúcar
- ½ - 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 910.7 kJ / 217.7 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 534.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettucine de limão e lentilhas
40min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30 Min
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40min
Tikka masala de couve-flor
30 Min
Feijão com legumes no forno
30 Min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1 Std. 30 Min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1 Std. 30 Min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40min
Salada de espinafres, grão-de-bico e couve-flor
40min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 Min
One pot de lentilhas e espinafres
1 Std.