Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g pinhão cru
- 200 g pepino cortado em pedaços
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 20 g talo de aipo cortado em pedaços
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 50 g azeite
- 40 g passas de uva
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 200 g bulgur
- 1000 g água
- 500 g abóbora-manteiga cortada em cubos (2 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 622.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
50min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35 Min
Salada de quinoa, couve, cenoura e feijão de soja
25min
Moussaka de lentilhas
2h 20 min.
Caril de legumes com bulgur
55 Min
Salada de cuscuz com ervilhas
20min
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Empadão de lentilhas e beringela
1h 25 min.
Salada de bulgur, feijão e atum
45 Min
Cuscuz de Legumes
25min