Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g pinhão cru
- 200 g pepino cortado em pedaços
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 20 g talo de aipo cortado em pedaços
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 50 g azeite
- 40 g passas de uva
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 200 g bulgur
- 1000 g água
- 500 g abóbora-manteiga cortada em cubos (2 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 622.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1 godz.
Salada de quinoa e manga
1 godz.
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Salada de bulgur, feijão e atum
45 Min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Massa com abóbora e couve kale
45 Min
Salada de quinoa com tofu
55min
Salada de beterraba e morango
5 Min
Salada de cevada com frango e beterraba
8u. 40min
Salada quente mediterrânica
30 Min
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30 Min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35 Min