Compatibele versies
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g couve kale baby s/ talos, cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 300 g pepino cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 45 g miolo de noz
- 25 g sementes de sésamo
- 50 g sementes de romã
- 30 g bagas de goji
- 60 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
- 60 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 40 g pasta de sésamo (tahini)
- 15 g mel
- 40 g óleo de noz
- 1240 g água
- 1 c. chá de sal
-
½
c. chá de pimenta branca
of ½ c. chá de pimenta preta - 250 g quinoa
- 4 ovos
- 240 g feijão-branco cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 475.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strogonoff de cogumelos e jaca
35min
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Geen beoordelingen
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1 godz.
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Salada de espargos e lentilhas
1 godz.
Salada de quinoa com tofu
55min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 min
Salada de quinoa com feijão-preto
20min