Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Descascar batata
- 600 g batata nova, c/ casca (ver dica)
- 600 g água
Pesto de aneto
- 50 g cebola roxa
- 60 g queijo parmesão
- 50 g pinhão
- 60 g azeite
- 25 - 30 g aneto, fresco
- 20 g alcaparras em conserva
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 g iogurte grego
- ¼ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
Salada de batata nova e espargos
- 1300 g água
- 5 ovos
- 400 g espargos verdes cortados ao meio ou em 3 partes
- 150 g pepino cortado em fatias (2 mm aprox.) (optioneel)
- Aneto, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Pinhão, torrado p/ guarnecer (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 595.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 min
Gratinado de queijo azul vegetariano
1 Std. 30 Min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1 Std. 40 Min
Carne de porco caramelizada, bulgur e legumes a vapor
2 Std.
Ervilhas com hortelã
30 min
Salada de feijão, abacate e atum
20 min
Salada de quinoa colorida
50 min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Salada de cuscuz com ervilhas
20 min
Cogumelos Portobello fatiados com chimichurri de abacate
30 min
Salmão no forno com tomate seco
30 min