Compatibele versies
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g água
- 1 c. chá de azeite
- 2 pitadas de sal
- 300 g espelta
- 600 g brócolos, só os floretes (3-4 cm aprox.)
- 75 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 600 g leite de coco
- 30 - 45 g sumo de lima (2 unid. aprox.)
- 45 g mel
- 45 g molho de soja
- 3 c. chá de caril em pó
- 45 g manteiga de amendoim
- 500 g abóbora Hokkaido cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 500 g peito de frango cortado em cubos (2 cm aprox.)
- Coentros picados q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2851.5 kJ / 681.5 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 559.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25 Min
Tábua de Verão - Húmus de lentilhas, salada, pão pita tostado e Bellini de pêssego
2h
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45min
Salmão com sésamo e creme de ervilhas
1 Std.
Menu: Caril thai vegan, arroz jasmine e sorbet de manga e coco vegan
1 Std.
Gomásio de alho-francês
40 Min
Quiche de húmus com tomate
30min
Salada quente de bulgur com abóbora
50min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45min
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Salada de bulgur, feijão e atum
45min
Bulgur
35min