Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo da Ilha
- 10 g salsa
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g curgete cortada em rodelas
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 420 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza com rebordo recheado
2 godz. 30 min
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Molho quatro queijos
20min
Bolo Capuccino
50 min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Tortilha de batata a vapor - TM6
45 min
Paçoca de rolha
15min
Hambúrgueres Keto com curgete
40min
Curgete à bolonhesa
35 min
Bolinhos de arroz com tomate
40min
Batatas recheadas
1h 30min
Abóbora com risoto
1h 5min