Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 210 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 350 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 500 g água
- 250 g batata cortada em fatias (5 mm aprox.)
- 1 pitada de tomilho seco
- Azeite q.b. p/ untar e temperar
- 120 g queijo mozarela cortado em fatias (7-8 mm aprox.)
- 100 g cogumelos porcini frescos cortados em fatias
- 120 g salsicha fresca de porco s/ pele, defeita
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte vegana de maçã "zero waste"
1 Std.
Folhado de mexilhão e berbigão com alho-francês
2h 15min
Empadão enrolado
1 Std. 30 Min
Frango picado com polenta
45min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1 Std. 40 Min
Ponche de fruta com rum jamaicano
15min
Macarrão alpino
45min
Mil-folhas de melancia e camarão
30 Min
Focaccia recheada
3h
Taça de pimentos com frango
25 Min
Migas com pimentos padrón
30 Min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30 Min